Dyrekcja WSZ w Elblągu poszukuje osoby na stanowisko inspektor w S.Zaopatrzenia i Zamówień Publicznych

data dodania: 11 lipca 2019, 9:50 odsłon: 102

Dyrekcja Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Elblągu poszukuje osoby na stanowisko inspektor w Sekcji Zaopatrzenia i Zamówień Publicznych
Wymagania dla inspektora ds. zamówień publicznych:
•   wykształcenie wyższe (kierunek prawo, administracja)
•   znajomość ustawy Prawo zamówień publicznych lub w przypadku osób bez doświadczenia na podobnym stanowisku chęć podjęcia szkoleń w celu zdobycia wiedzy z zakresu zamówień publicznych
•   znajomość obsługi komputera, w tym środowiska Windows i pakietu Office
•   umiejętność pracy w zespole
•   samodzielność
•   dobra organizacja własnej pracy
Zakres wykonywanych zadań obejmuje w szczególności:
•   wykonywanie czynności proceduralnych związanych z przygotowaniem i prowadzeniem postępowań o wartości powyżej 30 tys. euro zgodnie z Ustawą Prawo zamówień publicznych oraz obowiązującym regulaminem wewnętrznym WSZ
•   udział w pracach komisji przetargowej, w szczególności w roli sekretarza komisji przetargowej,
•   przygotowywanie dokumentacji postępowania w tym projektów umów, ogłoszeń
•   koordynowanie i kontrolowanie czynności związanych z zawieraniem umów,
•   przechowywanie i archiwizowanie i udostępnianie dokumentacji zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa,
•   współpraca z komórkami organizacyjnymi we wszystkich fazach udzielania zamówień
•   rejestrację postępowań
Oferujemy wynagrodzenie minimalne dla osób bez doświadczenia.

Oferty prosimy kierować pod adresem: Sekretariat Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Elblągu, ul. Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, lub na maila: rekrutacja@szpital.elblag.pl w terminie do 31.07.2019r.
Skontaktujemy się z wybranym osobami.
Prosimy o umieszczenie w CV klauzuli o przetwarzaniu danych osobowych:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)”

Znajdziesz nas na zobacz nas na Facebook zobacz nas na YouTube
Kamery internetowe pokaż obraz z kamer na żywo
Posiadamy kontrakt z NFZ Biuletyn Informacji Publicznej

Projekt i realizacja © 2013 Agencja Reklamowa idealmedia.pl - Profesjonalny system CMS. Wszystkie materiały,
loga, zdjęcia zawarte na stronie chronione są prawem autorskim i bez zgody nie mogą być używane i powielane.

Ilość wyświetleń strony: 1 030 491

Wydruk pochodzi ze strony: http://www.szpital.elblag.pl/informacje/64,oferty-pracy/a,1327,dyrekcja-wsz-w-elblagu-poszukuje-osoby-na-stanowisko-inspektor-w-szaopatrzenia-i-zamowien-publicznych.html