Dyrekcja WSZ w Elblągu poszukuje pracownika na stanowisko: Inspektor w Sekcji Zarządzania Jakością

data dodania: 16 sierpnia 2021, 12:03 odsłon: 794

Oferty (CV + LM) w tytule „Rekrutacja Inspektor w SZJ” prosimy kierować pod adresem: Sekretariat Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Elblągu, ul. Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, lub na maila: rekrutacja@szpital.elblag.pl  w terminie do 31 sierpnia 2021r.

Główne zadania i obowiązki:

• bieżąca aktualizacja dokumentacji systemu zarządzania jakością ISO 9001:2015 oraz dokumentacji Programu Akredytacji Ministerstwa Zdrowia
  • nadzór nad utrzymaniem standardów zarządzania jakością
  • planowanie, uczestniczenie oraz nadzór nad audytami wewnętrznymi
  • dokonywanie systematycznej oceny funkcjonowania SZJ

Wymagania na stanowisko:

• wykształcenie wyższe preferowany kierunek zarządzanie jakością w ochronie zdrowia, zdrowie publiczne, zarządzanie w ochronie zdrowia lub wykształcenie średnie z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku lub przy realizacji podobnych zadań,
  • dobra znajomość obsługi komputera, w tym środowisko Windows i pakiet MS Office,
  • mile widziane doświadczenie na stanowisku administracyjnym w strukturach ochrony zdrowia
  • znajomość organizacji, funkcjonowania systemu ochrony zdrowia
  • rzetelność i dobra organizacja pracy własnej,
  • łatwość nawiązywania relacji,
  • wysoka kultura osobista.

Oferujemy:

• ciekawa praca, pełna wyzwań w zaangażowanym, zgranym zespole.
  • zatrudnienie na umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy,
  • możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego,
  • podnoszenie kwalifikacji poprzez szkolenia.

W treści CV proszę zamieścić klauzulę zgody na przetwarzanie danych osobowych: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2019, poz. 1781) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami a niewykorzystane aplikacje zostaną zniszczone niezwłocznie po zakończeniu procesu rekrutacji.

Znajdziesz nas na zobacz nas na Facebook zobacz nas na YouTube
Posiadamy kontrakt z NFZ Biuletyn Informacji Publicznej

Projekt i realizacja © 2013 Agencja Reklamowa idealmedia.pl - Profesjonalny system CMS. Wszystkie materiały,
loga, zdjęcia zawarte na stronie chronione są prawem autorskim i bez zgody nie mogą być używane i powielane.

Ilość wyświetleń strony: 1 513 053

Wydruk pochodzi ze strony: http://www.szpital.elblag.pl/informacje/64,oferty-pracy/a,1735,dyrekcja-wsz-w-elblagu-poszukuje-pracownika-na-stanowisko-inspektor-w-sekcji-zarzadzania-jakoscia.html