Dyrekcja WSZ w Elblągu poszukuje osoby na stanowisko Pracownika Sekcji Kadr

data dodania: 23 września 2020, 12:20 odsłon: 683
Oferty prosimy kierować pod adresem: Sekretariat Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Elblągu, ul. Królewiecka 146, 82-300 Elbląg, lub na maila: rekrutacja@szpital.elblag.pl w terminie do 07 października 2020r.

Zakres wykonywanych zadań obejmuje w szczególności:

• Zapewnienie prawidłowej obsługi kadrowej pracowników,
  • Administrowanie dokumentacją pracowniczą związaną ze stosunkiem pracy oraz innymi formami zatrudnienia (m.in. prowadzenie akt osobowych, tworzenie dokumentacji związanej z nawiązywaniem, zmianą warunków zatrudnienia oraz rozwiązywaniem stosunku pracy, ustalanie staży pracy i uprawnień do świadczeń pracowniczych, wystawianie zaświadczeń o zatrudnieniu, itp.)
  • Sporządzanie zestawień, rejestrów, raportów i analiz z zakresu administracji kadr,
  • Współpraca z organami administracji państwowej tj. PUP, PIP, ZUS, GUS, PFRON, Ministerstwo Zdrowia,
  • Obsługa programu Płatnik w zakresie zgłaszania / wyrejestrowywania do / z  ubezpieczeń społecznych pracowników i członków rodzin,
  • Rozliczanie czasu pracy ( m.in. urlopy, zwolnienia lekarskie, dyżury medyczne, godziny nadliczbowe itp.)

Wymagania:

• wykształcenie min. średnie,
  • dobra znajomość zagadnień z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych,
  • doświadczenie na podobnym stanowisku,dobra znajomość obsługi komputera, w tym środowisko Windows i pakiet Office,
  • skrupulatność, samodzielność , komunikatywność.

Proszę o umieszczenie w CV klauzuli o przetwarzaniu danych osobowych:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w niniejszym dokumencie do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018,poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)”.

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranym osobami a niewykorzystane aplikacje zostaną niezwłocznie zniszczone po zakończeniu procesu rekrutacji.

Znajdziesz nas na zobacz nas na Facebook zobacz nas na YouTube
Kamery internetowe pokaż obraz z kamer na żywo
Posiadamy kontrakt z NFZ Biuletyn Informacji Publicznej

Projekt i realizacja © 2013 Agencja Reklamowa idealmedia.pl - Profesjonalny system CMS. Wszystkie materiały,
loga, zdjęcia zawarte na stronie chronione są prawem autorskim i bez zgody nie mogą być używane i powielane.

Ilość wyświetleń strony: 1 274 700

Wydruk pochodzi ze strony: http://www.szpital.elblag.pl/informacje/64,oferty-pracy/a,1579,dyrekcja-wsz-w-elblagu-poszukuje-osoby-na-stanowisko-pracownika-sekcji-kadr.html